Kampeerplaats/recreatiegebouw

Op ons kampeerterrein staat een geheel nieuwe chaletgebouw, deze bied plaats aan een mooie ontmoetingsruimte waar u in alle rust kunt genieten van een goed boek of leuke gezelschapspelen zoals joule,  kaarten,  schaken enz.; en buiten is een verlichte jeu d boules baan aanwezig.

Voor de koude avonden is er een houtkachel aanwezig. In de ontmoeting ruimte, of vuurkorf op het terras. Ook is er de mogelijkheid voor een heerlijk bakkie koffie, thee,  fris pilsje, wijntje of frisdrank,  ijsje, borrelplankje of een ander klein hapje.

Buiten hebben we een mooi terras waar u gebruik van kunt maken ook zonder consumptie te nuttigen. Verder in het gebouw zijn 4 toiletten 3 douches en 3 wastafels.

Ook voor u was is er een wasmachine en droger tegen betaling beschikbaar. De afwas plaats is aan de buiten zijde van het gebouw geplaatst.   

Tinyhouse: voor de kampeerders zonder eigen kampeerspullen bieden we een geheel sfeervol tinyhouse aan. Met 4 slaapplaatsen, eigen keukentje met ook eigen sanitair.

Servies, pannen en dergelijke zijn aanwezig. Beddengoed kunt u meebrengen of huren voor 10 euro per bed.

Op onze camping bieden wij plaats aan 25 staan plaatsen. De plaatsen zijn 100 vierkante meter en zijn voorzien van: ieder zijn eigen stroom , water en riool aansluiting(voor gootsteen en douche).

Een verharde plaats van 3 bij 5 meter voor de tent, luifel en voortent maakt het geheel compleet.

Het is niet toegestaan om een grondzeil, vlonder te leggen groter dan de verharde plaats. Dit ter bescherming van het grasoppervlak.

De camping is auto vrij alleen bij aankomst en vertrek mag u er gebruik van maken.

Vragen?

Brabants-Buitenleven@hotmail.com

Driehuizerweg 21

5089 PA

Haghorst

Website door: rubyfeller.nl